Ann Dengis en Eric Smout geven vanaf 2 januari 2020 de fakkel door van Bar Mirwaar in de Burgstraat in Gent. Toon Vlerick (gitarist van Absynthe Minded) wordt de nieuwe uitbater en het gezicht van het café.

  • Eric en Ann : “We kijken met veel voldoening naar de afgelopen 2 jaar, periode waarin we het café volledig verbouwden en vernieuwden, een eigentijds en fris assortiment konden aanbieden en onder meer dankzij veel activiteiten en partnerships veel publiek naar Bar Mirwaar haalden.”
  • Toon : “Voor mij is dit naast muzikant zijn een belangrijke nieuwe uitdaging waar ik met veel enthoesiasme naar kijk. Ik wil zeker de ziel en de eigenheid van het café behouden : doel is de gezellige muziekplek die het is nog verder uit te bouwen.”

Ann en Eric danken de vele mensen en organisaties die in Bar Mirwaar actief waren en zijn: bierleverancier HLS, drankhandel Geers, Mobile Liquor Store, Muziekclub Democrazy, improtheater Compagnie Amai, De Sprekende Ezels, de vele dj’s en in het bijzonder Slammy, Wouter Bulckaert voor de magische Classic Album Mondays, de Paters van de Karmelieten, Diego, Benjamin, Free, Ann, Wouter, Sander, Kasper, Lou, …

Op 1 januari houden Ann en Eric voor het laatst café:
Vanaf 16u is er de laatste/eerste Nieuwjaarsreceptie met een gratis vat Bier Mirwaar, Timmermans Kriek en Cristal! Vanaf midden december ruimen we onze stock cd’s op. Vanaf 17 december ontvang je bij elke consumptie een gratis cd!